Pakohuonepelit – Room Escape

Oletko kaivannut jotain uutta ja erilaista toimintaa vapaa-ajallesi? Digimaailmassa pyöriminen on kyllä ihan mukavaa toimintaa, mutta mitä jos kokeilisit välillä jotain uutta ja konkreettista? Truescape Lappeenranta tarjoaa kaksi ongelmaratkaisupeliä, joissa joukkueellasi on 60 minuuttia aikaa selvittää tie ulos huoneesta. Etsikää vihjeet, ratkaiskaa arvoitukset ja paetkaa ennen kuin aika loppuu. Puhelimet ja googleineen jätetään ovien ulkopuolelle, joten selvitäksenne haasteesta tarvitsette teräviä aivoja ja saumatonta yhteistyötä! Kerää kaverit kasaan ja tulkaa testaamaan nokkeluuttanne, paineensietokykyänne ja ongelmaratkaisutaitojanne pakohuonepelissä!

Flow

Room escape, eli pakohuonepelit ovat maailmalla suosiotaan kasvattava viihde ja ajanviettotapa. On varmasti monia syitä, miksi pakohuoneiden suosio kasvaa niin nopeasti, mutta yksi syistä on ehdottomasti pelin aiheuttama flow-kokemus. Flow on mielentila, jossa henkilö on niin uppoutunut toimintaansa, että hän kadottaa tietoisuuden itsestään, ympäröivästä maailmasta sekä ajasta. Siinä koetaan voimakasta energisyyttä ja keskittymisen taso on korkeimillaan. Flown kokemiseksi vaaditaan, että käsillä oleva tehtävä on selkeä, kykyjä vastaava, mutta myös sopivan haastaava. Pakohuonepelissä nämä tekijät yhdistyvät!

Tilaisuudet ja tapahtumatPolttarit, synttärit, merkkipäivät, pikkujoulut ja muut juhlat

Oletko järjestämässä polttareita tai syntymäpäiviä? Tai valmistujaisyllätystä? Oli syy mikä tahansa, pakohuonepeli taatusti yllättää juhlakalun ja koette yhdessä uudenlaisen elämyksen!Yrityksen tyky- ja virkistyspäivät

Mitäpä jos yhtiökokoukset ja työporukan pikkujoulut ja virkistyspäivät pidettäisiin vaihteeksi erilaisissa olosuhteissa? Pakohuonepelissa pääsette työtovereitesi kanssa hiomaan tiimityöskentelytaitojanne uudella ja jännittävällä tavalla. Arjesta poikkeavia ongelmatilainteita ratkotaan yhdessä rennossa ja iloisessa tunnelmassa.