Pakohuonepelit – Room Escape

Oletko kyllästynyt vanhoihin ja tylsiin vapaa-ajan aktiviteetteihin? Pelkkä hengailukaan ei aina innosta. Kokeile jotain uutta! Kerää 2-6 kaveria ja tulkaa testaamaan älykkyyttänne, paineensietokykyänne ja ongelmaratkaisutaitojanne!

Pakohuone Escape Room Lappeenrint on ongelmaratkaisupeli, jossa joukkueellasi on 60 minuuttia aikaa selvittää tie ulos huoneesta. Etsikää vihjeet, ratkaiskaa arvoitukset ja paetkaa ennen kuin aika loppuu. Puhelimet ja googlet jäävät ovien ulkopuolelle, joten selvitäksenne haasteesta tarvitsette teräviä aivoja ja saumatonta yhteistyötä!

Flow

Room escape, eli pakohuonepelit ovat maailmalla suosiotaan kasvattava viihde ja ajanviettotapa. On varmasti monia syitä, miksi pakohuoneiden suosio kasvaa niin nopeasti, mutta yksi syistä on ehdottomasti pelin aiheuttama flow-kokemus. Flow on mielentila, jossa henkilö on niin uppoutunut toimintaansa, että hän menettää tietoisuuden itsestään, ympäröivästä maailmasta sekä ajasta. Hän kokee voimakasta energisyyttä ja keskittymisen taso on korkeimillaan. Flown kokemiseksi vaaditaan, että käsillä oleva tehtävä on selkeä, vastaa kykyjäsi, mutta on myös sopivan haastaava. Pakohuonepelissä nämä tekijät yhdistyvät!

Tilaisuudet ja tapahtumatPolttarit, synttärit, merkkipäivät, pikkujoulut ja muut juhlat

Oletko järjestämässä polttareita tai syntymäpäiviä? Tai valmistujaisyllätystä? Oli syy mikä tahansa, pakohuonepeli taatusti yllättää juhlakalun ja koette yhdessä uudenlaisen elämyksen!Yrityksen tyky- ja virkistyspäivät

Mitäpä jos yhtiökokoukset ja työporukan pikkujoulut ja virkistyspäivät pidettäisiin vaihteeksi erilaisissa olosuhteissa? Pakohuonepelissa pääsee näkemään, millaisia tiimityöskentelijöitä kolleegasi ovat! Vievätkö ne ryhmää eteenpäin vai jarruttavatko prosessia?